Multiservice Zwolle, glanzenwasser en schoonmaak

Onze expertise

Multiservice Zwolle: Wij voorzien klanten met onze schoonmaak en glasbewassing diensten in verschillende sectoren. Onder andere op kantoren, in de detailhandel en de medische sector (huisartsen en tandartsen). Het schoonhouden van ruimtes voor een diverse klantenkring vraagt om zowel een brede als specialistische kennis. Onze vaste medewerkers weten precies hoe ze daar mee om moeten gaan.

Multiservice zwolle schoonmaak glazenwasser header

 

 

 

"Multiservice Zwolle is specialist in schoonmaak en glasbewassing in verschillende sectoren. Overal waar mensen werken, staan wij garant voor een goed verzorgd interieur!

 

 

 

 

Specialistische Werkplek Reiniging

werkplek en kantoor reiniging zwolle multiservice

Een schone werkplek is belangrijk en stimuleert de productiviteit. Multiservice Zwolle beschikt over de juiste technieken, materialen en personeel om uw werkplek(ken) en kantoor schoon te houden. Met meer dan 35 jaar ervaring leveren wij diensten op maat en adviseren wij u over de mogelijkheden in uw bedrijf.

Expertise

expertise in schoonmaak multiservice zwolle

Voor schoonmaak advies, de inventarisatie van een pand, een offerte op maat, en meer. Neem contact op met Multiservice Zwolle en wij zijn u graag van dienst.

 

 


Geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u een offerte ontvangen?
Mail naar info@multiservicezwolle.nl of bel 038 - 453 05 32