Logo multiservice zwolle schoonmaak en glasbewassing.

Huismeester Diensten (VVE's)

Als VvE bent u verantwoordelijk voor het onderhouden van de algemene ruimtes in uw appartementencomplex. De gangen, liftportalen, entrees en overige openbare ruimtes worden intensief gebruikt, en vragen dus speciale aandacht als het gaat om onderhoud. Het woongenot van de bewoners en het behoud van de waarde van het pand staan natuurlijk voorop.

Multiservice zwolle huismeester diensten, schoonmaak glazenwasser header

 

 

 

"Multiservice Zwolle neemt de werkzaamheden van VVE's over. Wij onderhouden de algemene ruimtes in uw appartementencomplex en zorgen voor een schone en frisse uitstraling."

 

 

 

 

huismeester diensten voor vve/openbare ruimtes zwolle multiservice

VvE Huismeester Werkzaamheden

Niet elke VvE beschikt over een klusjesman. Hierdoor blijven diverse zaken liggen, zoals storingen, defecte verlichting, lekkende kraan, defect stopcontact enz. Multiservice Zwolle ontzorgt tegen een gunstig tarief.

huismeester/concierge diensten voor verening van eigenaren zwolle multiservice

VVE (huismeester) werkzaamheden

Multiservice Zwolle inhuren als huismeester voor uw complex is een verstandige keuze. De huismeester voert, naast schoonmaak werkzaamheden, verschillende andere conciërge werkzaamheden uit, zoals: Reparaties, schilderwerkzaamheden, anti-spinbehandeling, en verhuur- of verkoopklaar maken van appartementen. Ook constateren wij calamiteiten, melden dit en zorgen voor de juiste oplossing.

 

 


Geïnteresseerd in onze dienstverlening of wilt u een offerte ontvangen?
Mail naar info@multiservicezwolle.nl of bel 038 - 453 05 32